Specials

uniek van Bax Hoveniers

Bel: 033 - 24 66 373

Vraag het Bax

Volg ons op LinkedIn

Als hoveniersbedrijf zijn we altijd op zoek naar ideen om een tuin een bijzonder karakter te geven. Altijd die speciale kleur of dat bijzondere element, een veranda zoals een ander hem niet heeft of een tuinbank op een manier die nog niemand had bedacht.

Klik op onderstaande specials om een indruk te krijgen van tuinen in heel Midden Nederland die door een vaak heel betaalbaar idee een unieke uitstraling hebben gekregen! Creatief in elke tuin, dat is ons doel!

Ook voor exclusieve oplossingen in bijvoorbeeld zinkwerk kunnen wij alles betekenen in jouw tuin.

Met grote creativiteit ontwerpen en maken wij uw boomhut op maat voor uw klein ik. De vrijheid is onbegrensd om leuke, spannende en interessante boomhutten te maken die bij uw tuin en uw kinderen passen. Laat u verrassen!

Uitgevoerd met een zinken dak zorgen deze tuinkasten voor een geweldige sfeer in de tuin. Of je nu je haardhout wil bewaren zodat je tijdens gezellige zomeravonden de vuurkorf kunt branden of je zet er een mooi windlicht in, alles is goed!

Één van de hoofdzaken van ons bedrijf is het bouwen van veranda's en tuinschuren. niet de standaardhokjes zoals je ze kent van de bouwmarkt, maar volledig naar jouw wens. Lariks, hardhout, geïmpregneerd of houtcomposiet, jij beslist. zoals je kunt zien zijn alle stijlen mogelijk. In dit geval een boeren veranda met zadeldak. Compleet met oude rode pannen en een schuur geintegreerd onder het zelfde dak.